Hoe Stoftastisch ontstond

Hoe is Stoftastisch, Stoftastisch geworden?

Dan zal ik terug moeten gaan naar 30 jaar geleden, want als klein meisje was ik altijd al bezig met creatieve dingen. Die creativiteit heb ik van mijn tante mogen overnemen. Rond mijn pubertijd begon ik te experimenteren met kleding en ben ik ook uiteindelijk een modeopleiding gaan doen, Na drie jaar had ik deze opleiding met succes afgerond!  Tja, daarna was ik de liefde voor kleding wat uit het oog verloren en ben ik eerst lekker gaan ontdekken. Heb veel verschillende opleidingen gedaan en ook kunnen ontdekken. 

Rond mijn 25e kwam ik mijn huidige vriend tegen en zijn we samen een avontuur aan gegaan, het leven! Samen leuke dingen doen, samen groeien. Er kwam een mooie plek waar we ons droomhuis aan het realiseren zijn, en het allermooiste: Twee kinderen! 

Naast dat het privé super goed ging, was ik ook erg blij met mijn werk.  In de afgelopen tien jaar heb ik naast een ontzettende groei kunnen maken als werkend mens maar ook samen met fijne collega’s en werkgevers een mooi deens concept mogen laten uitgroeien tot een succes in Nederland.  In Juni 2020 waren we druk bezig om een dertiende vestiging te openen in hartje Utrecht toen alle positiviteit even volledig weg viel. 

Ik moest mij ziek melden, begin Juni voelde ik een knobbel in mijn borst. Gezien het verleden van mijn familie werd ik meteen ongerust en heb ik de huisarts gebeld. Toen begon alle ellende, eind juni kwam daar de donkere wolk: Borstkanker.  Alles vergat ik om mij heen en had maar één doel: Overleven en doorzetten samen met mijn vriend en twee kinderen van toen 0 en 2 jaar. Een heftige tijd volgde, waar uiteindelijk mijn passie voor kleding weer boven kwam drijven. Stil zitten kan ik niet, schoonmaken kon ik niet, de volledige zorg voor een gezin was ontzettend moeilijk, maar bezig met wat lapjes stof achter een naaimachine kon ik wel voor korte momenten volhouden.  Ik begon met het maken van kleding voor de kids, en al snel ging ik pyjama’s maken met leuke prints.  Het zorgde ervoor dat ik mijn donkere wolk langzaam verdreef en weer mogelijkheden begon te zien en te voelen. 

Eind 2020, maakte ik voor de Goed Heilig man 20 pyjama’s in alle soorten en maten. Tussendoor maakte ik nog wat rokjes en af en toe pyjama’s op bestelling, mensen waren zo enthousiast dat ik eind 2021, ongeveer 60 pyjama’s mocht maken!  En toen begon het te kriebelen, wat als mijn uitslag nu schoon van kanker blijkt te zijn, trakteer ik mijzelf dan op een webshop?  

Aangemoedigd door heel veel enthousiaste mensen om mij heen, een lijf dat weer mee werkte, het werk wat ik weer kon oppakken volledig en een fantastische uitslag (want schoon van kanker!) heb ik de knoop door gehakt.  In Januari 2022 heb ik mij ingeschreven bij de KVK, heeft Bitblox een fantastische website voor mij opgezet en ben ik begonnen met het maken van items voor deze webshop.  

En nu ben jij bij mijn online onderneming op bezoek! Ik vind dat een feestje, en hoop dat jij hetzelfde ervaart!  Neus gerust rond in mijn webshop, bekijk de foto’s van tevreden voorgangers en hoop natuurlijk dat jij ook snel een setje thuis mag ontvangen en ervaart hoe fijn deze kleding is. 

Tot gauw, tot stoftastisch!


Winkelwagen